Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa’ya sıcaklık ve sağanak yağış uyarısı

Bursa'da Meteoroloji'nin 13 Kasım 2023 Pazartesi günü için yayınladığı hava tahmin raporu, şehir genelinde gün boyu etkili olan sağanak yağışa odaklanıyor. Sabah saatlerinde başlayan yağış, öğle saatlerinde kuvvetleniyor ve en yüksek sıcaklık 19 derece civarında seyrediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2023 09:44
Kaynak: Haber merkezi
Meteoroloji’den Bursa’ya sıcaklık ve sağanak yağış uyarısı

Yağışın yarın sona ermesi beklenirken, sıcaklıkta bir düşüş yaşanacak, ancak hava durumu raporuna göre, yarından itibaren sıcaklık yeniden artacak. Meteoroloji, haftalık tahminlerde bulunurken özellikle kuvvetli yağışa dikkat çekiyor.

Yeni haftanın başında sabah saatlerinde 12 derece sıcaklıkla başlayan Bursa, sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle gün doğumu yaşıyor. Öğle saatlerine doğru yağış devam ederken hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde kuvvetli sağanak yağış şehri etkisi altına alırken sıcaklık 15 derece civarında ölçülüyor. Öğle sonrasında termometreler 19 derece seviyelerine kadar çıkarken, kuvvetli yağışlar devam ediyor.

Akşam saatlerinde termometreler 17 derece olarak ölçülürken, kuvvetli yağışlar ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Gece saatlerinde yağış devam ederken sıcaklık 13 derece civarında seyrediyor.

Meteoroloji'nin 5 günlük raporuna göre, hafta sonu kuvvetli lodos ve gökgürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yeni haftanın ikinci iş gününde sabah saatlerinde 9 derece civarında sıcaklık beklenirken, gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olacak ve sıcaklık 20 dereceye kadar çıkacak.

Üçüncü iş gününde sabah saatlerinde 10 derece civarında sıcaklık ölçülürken, çok bulutlu gökyüzü hakim olacak ve sıcaklık 24 derece seviyelerine çıkacak.

Dördüncü iş gününde sabah saatlerinde 11 derece civarında sıcaklık ölçülürken, sağanak yağışlı ve çok bulutlu bir gün geçirilecek, sıcaklık en yüksek 17 dereceye ulaşacak.

Haftanın son iş gününde sabah saatlerinde sıcaklık 5 derece civarında seyredecek. Gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir atmosfer olacak, sıcaklık 18 derece seviyelerinde ölçülecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.