Hava Durumu

Müge Anlı'nın programında aranıyordu:Genç kadın ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesi'nde 45 Gün süren kayıp olayı: Genç kadın zeytinlikte ölü bulundu. Detaylar burada.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 10:46
Kaynak: Haber merkezi
Müge Anlı'nın programında aranıyordu:Genç kadın ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, 22 yaşındaki Nevrigül Alan adlı genç kadın, 45 gün boyunca kayıp olarak aranıyordu. Olay, Müge Anlı'nın canlı yayın programında gündeme taşınmıştı.

İznik'te yaşayan Nevrigül Alan, 45 gün önce Gemlik'te babasının yanına gitmek üzere evden ayrıldı. Ancak çocuklarını almak için babasının evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi, durumu polis ekiplerine bildirdi ve polis, Nevrigül Alan'ı bulmak için çalışmalara başladı.

Arama çalışmaları devam ederken, Gemlik'in Umurbey Mahallesi'nde çevredeki bir tarla sahibi, zeytinlik bölgede bir ceset bulduğunu polise bildirdi. Polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin 45 gün önce kaybolan Nevrigül Alan'a ait olduğu tespit edildi. Genç kadının cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın daha fazla aydınlatılabilmesi için savcı, cesedin bulunduğu zeytin ağacının dalını keserek indirtti. Ayrıca, ip ve ağaçta DNA örneği incelemesi yapılacağı belirtildi.

Nevrigül Alan'ın bir süre önce kayıp olduğu ve bu nedenle Müge Anlı'nın canlı yayın programlarında konu edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülmektedir.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.