Hava Durumu

Bursa'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ulaşım ücretsiz

Bursa'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını coşkuyla yaşamak isteyenler için kent içi toplu ulaşım ücretsiz olacak. Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 17:45
Kaynak: Haber merkezi
Bursa'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ulaşım ücretsiz

Bursa'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak ve bu özel günün kutlama ve etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşların rahatça ulaşabilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli bir adım atıldı. 29 Ekim Pazar günü, şehir içi toplu ulaşım araçları ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü kutlamalarının coşku ve kalabalıkla gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda BursaRay, Burulaş otobüsleri ve tüm Özel Halk otobüslerinin ulaşım hizmetinin ücretsiz olacağı belirtildi.

Ücretsiz toplu ulaşım hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, bu hizmeti kullanırken Bursakart'larını kullanmaları gerekmektedir. Bursakart, Bursa'da toplu ulaşım için kullanılan bir ön ödemeli kart sistemidir. Bu kartı kullanarak metro, otobüs ve diğer toplu taşıma araçlarına kolayca binebilirsiniz. Ayrıca, bu uygulama Bursakart kullanılan ilçe içi halk otobüslerinde de geçerli olacaktır. Böylece bayram coşkusunu ilçelerde de yaşamak isteyen vatandaşlar, ücretsiz toplu ulaşım hizmetinden faydalanabileceklerdir.

Ancak, ücretsiz ulaşım uygulaması ilçeler ile Bursa şehir merkezi arasındaki ulaşımda geçerli olmayacaktır. Bu nedenle Bursa'nın çeşitli ilçelerinden merkeze ulaşmak isteyenler normal ücretlerle yolculuklarını gerçekleştireceklerdir.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.