Hava Durumu

Bursa’da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Bursa için 19 Ekim 2023 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde bugün en yüksek sıcaklık parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte 21 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan termometreler yarından itibaren 7-8 derece seviyelerinde yükselerek hafta sonunda sıcaklık yükselerek girecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 10:12
Kaynak: Haber merkezi
Bursa’da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji’nin Bursa için hazırladığı 5 günlük raporuna göre sağanak yağış geçişlerinin sona ereceği saat açıklanırken sıcaklık yükselişiyle ilgili gün verilerek uyarı geldi. İşte detaylar…

Haftanın üçüncü iş gününe 13 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzü ve yer yer yağış geçişleriyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da sağanak yağış ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 13 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde çok bulutlu ve yağış geçişleriyle birlikte hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 17 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra çok bulutlu ve yağış geçişleri etkili oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 16 derece olarak ölçülürken çok bulutlu gökyüzü ve yağış geçişleri birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de termometreler 10 derece seviyelerinde.

YAĞIŞ SONA ERİYOR, SICAKLIK YÜKSELİŞE GEÇİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük .  tahmin raporunda yeni haftada Bursa genelinde yağış bugün akşam saatlerinde etkisini kaybederken cuma gününden itibaren termometreler yükselişe geçiyor i.

Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 7 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 21 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 10 derece olarak ölçülürken az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 27 dereceyi gösterecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gçkyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derecelere kadar gerileyecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.