Hava Durumu

Bursa'nın hava durumu: Yağış ve rüzgar uyarısı

Meteoroloji tahminine göre, Bursa'da yeni hafta başlarken yağış ve rüzgar etkisi bekleniyor. İşte hava durumu detayları.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2023 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2023 11:37
Kaynak: Haber merkezi
Bursa'nın hava durumu: Yağış ve rüzgar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'da yeni haftanın hava durumu tahminlerini paylaştı. Hafta sonunun ikinci gününde Bursa'da sıcak ve rüzgarlı bir hava etkili oluyor. Sabah saatlerinde 19 derece ile başlayan sıcaklık, öğle saatlerine doğru 23 dereceye kadar yükseliyor. Rüzgarlı havanın etkisi devam ediyor ve öğle sonrası sıcaklık düşse de rüzgar sürüyor. Akşam saatlerinde sıcaklık 21 dereceye kadar düşüyor ve gece serin ve rüzgarlı bir hava bekleniyor.

Yeni haftanın başında ise Bursa için yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. Pazartesi günü sıcaklık 27 dereceye kadar yükselecek ve rüzgarlı hava hakim olacak. Salı günü parçalı bulutlu ve açık hava etkili olurken sıcaklık akşam saatlerinde 17 dereceye kadar düşecek. Çarşamba günü sıcaklık 25 dereceye kadar yükselecek ve akşam serinleyecek. Perşembe günü ise sağanak yağış ve kapalı hava olacak. Sıcaklık akşam saatlerinde 13 dereceye kadar düşecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.