Hava Durumu

Gemlik'te Alemdar caddesi yenileniyor

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alemdar Caddesi'nde gerçekleştirdikleri çalışmayla caddeye yeni bir görünüm kazandırdı. Yapılan çalışmalar kapsamında caddeye 3 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 18:50
Kaynak: Haber merkezi
Gemlik'te Alemdar caddesi yenileniyor

Gemlik Belediyesi, ilçenin en işlek caddelerinden biri olan Alemdar Caddesi'nde yapılan sıcak asfalt serim çalışmasıyla, güzergâhı sıkça kullanan vatandaşların ulaşım kalitesini artırırken, önümüzdeki dönemde yapılacak ışıklandırma ve peyzaj çalışmalarıyla caddenin çehresini tamamen değiştirecek.

Caddedeki yapım çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, vatandaşların caddenin bozukluğundan dolayı zorluklar yaşadığını belirterek, özellikle kaldırım çalışmalarıyla toprak alanlardaki düzensizlikleri giderdiklerini vurguladı. Başkan Sertaslan, bu bölgede bulunan okul çıkışlarında öğrencilerin aydınlatma eksikliğinden kaynaklı sıkıntılar yaşadığını ifade ederek, bu sorunu kısa sürede çözeceklerini belirtti. Ayrıca, peyzaj çalışmalarıyla birlikte caddeyi Gemlik'e yakışır bir hale getireceklerinin altını çizdi.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.