Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa’ya yeni sıcaklık açıklaması

Meteoroloji Bursa için 11 Ekim 2023 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün boyu parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 23 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan sıcaklık hafta sonuna kadar parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte birkaç derecelik yükselişler gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 10:45
Kaynak: Haber merkezi
Meteoroloji’den Bursa’ya yeni sıcaklık açıklaması

Bursa için hazırlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre şehir genelinde gün boyu en yüksek sıcaklık 23 derece olarak ölçülürken meteoroloji hafta sonu için uyarı geldi. İşte detaylar…

Haftanın üçüncü iş gününe 10 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde puslu ve parçalı bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru puslu ve parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise 14 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli birlikte hava sıcaklığı 20 derece seviyelerinde ölçülüyor. 

Öğle saatleri sonrası 23 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerin yanı sıra parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü yüzünü gösteriyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 20 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 16 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde ise termometreler 14 derece seviyelerinde.

HAFTA SONUNA KADAR BİRKAÇ DERECELİK YÜKSELİŞ

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda Bursa genelinde yağış beklenmezken termometreler özellikle hafta sonu için birkaç derecelik yükselişler olacağı belirtildi.

Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 13 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 24 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun ilk gününde ise (CUMARTESİ) sabah saatlerinde 13 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derecelere kadar gerileyecek.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde 14 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 26 dereceyi gösterecek.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.