Hava Durumu

Bursa için yeni uyarı!O saatlerde sağanak yağış bekleniyor

Bursa genelinde sabah saatleri parçalı bulutlu ve güneşli bir gün yaşanırken öğle saatleri ve sonrasında sarı uyarılı gök gürültülü sağanak yağış etkili oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2023 09:27
Kaynak: Haber merkezi
Bursa için yeni uyarı!O saatlerde sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji tarafından Bursa bugün  (07.09.2023)  için yapılan tahmin raporunda sıcaklık ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için yapılan tahmine göre:

Haftanın dördüncü gününde Bursa güne parçalı bulutlu ve sıcak hava ile 24 derecelik bir sıcaklık ile güne başladı.

Öğle saatlerine doğru sıcak hava yükselişe geçerek termometreler 28 dereceye kadar ulaşırken parçalı bulutlu ve güneşli bir hava Bursalılara merhaba diyor.

Öğle saatlerinde sıcaklık 31 dereceye kadar yükselirken gök gürültülü sağanak yağışta Bursa genelinde etkili oluyor.

Öte yandan sıcak hava öğle saatleri sonrası düşüşe geçerken gök gürültülü sağanak yağış geçişleri etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Akşam saatlerinde ise sağanak yağış devam ederken termometrelerde oklar aşağı yönde hareket ediyor ve sıcaklıklar 26 derecelere kadar düşüyor.

Gece saatlerinde sıcaklık 24 dereceye kadar düşerken hafif bir sağanak yağış ile Bursa'da gün sona eriyor.

SICAKLIK VE YAĞIŞ İÇİN YENİ UYARI

Diğer yandan Meteoroloji'nin Bursa için 5 günlük hava tahmin raporuda belli oldu. 

Rapora göre Bugün (PERŞEMBE) şehir genelinde parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava olurken akşam saatlerinde ise sağanak yağış geçişleri etkili olmaya devam ediyor. Öte yandan perşembeden itibaren Bursa genelinde gök gürültülü sağanak yağış yerini parçalı bulutlu ve kapalı bir havaya bırakıyor.

CUMA gününde hava sıcaklığı gün içinde 30 dereceye kadar yükselirken şehir genelinde çok bulutlu ve kapalı bir hava etkili oluyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklık etkisini kaybediyor ve 20 derecelere kadar düşüyor.

CUMARTESİ günü dereceler 29 dereceyi gösterirken bulutlu ve kapalı hava gösteriyor. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar 18 dereceye kadar düşüyor.

PAZAR gününde ise sıcaklıklar termometrede 29 dereceyi gösterirken şehir genelinde Bursalıları parçalı bulutlu ve güneşli bir gün beklemekte.

PAZARTESİ gününe ise sehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli hava etkisini sürdürürken sıcaklıklar gün içinde 27 dereceye kadar yükselecek. Akşam saatlerinde ise sıcaklıklar etkisini kayberek 15 dereceye kadar düşüş yaşanacak.

Kaynak: Haber merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.